Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai su glazūruotu šokoladu

0 0
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai su glazūruotu šokoladu

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
240 g. Saldžiosios bulvės
140 g. Balti speltos miltai
47 g. ištirpintas kokosų aliejus
95 g. Augalinis pienas Naudojame migdolų
60 g. Ekologiškas cukrus
2 v. š. linų sėmenys sumaišome su 6 valgomaisiais šaukštais vandens
2 v. š. Auksaspalvis sirupas "Dansukker"
2/3 a. š. Cinamonas
1,5 a. š. Kepimo milteliai
1 žiupsnelis Kardamonas
1 žiupsnelis Imbieras
100 g. Juodas šokoladas
Pabarstukai Pagal jūsų norima papuošimą

Smaližiams skanaus :)

Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Veganiškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Pirmiausia orkaitėje iškepame nenuluptą saldžiąją bulvę (180 laipsnių temperatūroje maždaug 30-35 minutes arba kol lengvai įsibes šakute). Ją atvėsiname ir sutriname šakutės pagalba.

2
Baigta

Po to įkaitiname dar kartą orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir pasiruošiame 12 keksiukų formą bei popierėlius.

3
Baigta

Linų sėmenis sumaišome su 6 valgomaisiais šaukštais šalto vandens. Palaikome šaldytuve maždaug 10 minučių.

4
Baigta

Tada į dubenį supilame aliejų, pieną, cukrų, auksaspalvį sirupą, linų sėmenis ir sutrintą bulvę.

5
Baigta

Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cinamomą, kardamoną ir druską.

6
Baigta

Tuomet per 2 kartus miltų mišinį suberiame į drėgnų ingredientų dubenį. Atsargiai išmaišome.

7
Baigta

Paskirstome tešlą į keksiukų formeles.

8
Baigta

Kepame orkaitėje maždaug 25 minutes.

9
Baigta

Paskui ištirpiname juodąjį šokoladą. Šaukšteliu apliejame iškepusius bei pravėsusius keksiukus. Užbarstome pabarstukais. Skanaus!

ankstesnis
Kiaulienos sprandinės šašlykas
sekantis
KLASIKINIS ČILI TROŠKINYS
ankstesnis
Kiaulienos sprandinės šašlykas
sekantis
KLASIKINIS ČILI TROŠKINYS

Jūsų komentaras