0 0
Aviečių uogienė su imbieraisGIF

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
500 g. Avietės
250 g. Cukrus
3 arb. š. Imbieras Šviežias tarkuotas

Aviečių uogienė su imbierais

Imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Uogas nuplaukite.

2
Baigta

Berkite į jas cukrų, imbierus, pilkite sultis.

3
Baigta

Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas.

4
Baigta

Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

ankstesnis
Prancūziškas obuolių pyragas
sekantis
Bulvės česnako ir žolelių svieste
ankstesnis
Prancūziškas obuolių pyragas
sekantis
Bulvės česnako ir žolelių svieste

Jūsų komentaras