Dorado kepta druskoje

0 0
Dorado kepta druskoje

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
1 vnt. Dorado žuvis išvalykite žuvies vidų ir švariai išplaukite
1 vnt. Kiaušinio baltymas
1 pakelis Druska
1 vnt. Žalia citrina (laimas) supjaustykite griežinėliais
20 g. Petražolės smulkinti nereikia
20 g. Krapai smulkinti nereikia
2 - 3 skiltelės Česnakas
1/2 a. š. Juodieji pipiro žirneliai
1 šakelė Rozmarinas
Patiekimui
450 g. Šparagai
1 v. š. Sviestas
1 v. š. Alyvuogių aliejus
Ypatumai:
  • Be glitimo
Virtuvė:

Ingridientai

  • Patiekimui

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Į kepimo skardą supilame puse pakelio druskos. Dorado žuvies viena puse aptepame kiaušinio baltymo plakiniu ir ta apteptąja puse dedame ant druskos.

2
Baigta

Į žuvies vidu sudėkite visus žolelių ingridientus: žaliosios citrinos giežnėliu:, nesmulkintas petražoles, krapus, rozmarino šakelę; česnako skilteles; juoduosius pipiro žirnelius.

3
Baigta

Žuvies viršutnę dalį aptepkite likusiu kiaušinio baltymo plakiniu ir supilkite likusią druską ant dorado, lyg "druskos patalais".

4
Baigta

Kepkite orkaitėje 45 min. Pasibaigus kepimo laikui žuvį ištraukite iš orkaitės ir palikite atvėsti.

5
Baigta

Kol žuvis vėsta pasigaminkite šparagus: įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite alyvuogių aliejų, sudėkite nuplautus, nusausintus smidrus ir kepkite 3 min. viena pusę ir ir tiek pat iš kitos.

6
Baigta

Mentele ir peiliu "išlaisvinkite" žuvį iš druskos. Patiekite kartu su šparagais. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Saldžiarūgštė baltųjų grybų su vištiena ir kiaušiniu sriuba
sekantis
Krevetės su cukinija kreminiame česnakų padaže
ankstesnis
Saldžiarūgštė baltųjų grybų su vištiena ir kiaušiniu sriuba
sekantis
Krevetės su cukinija kreminiame česnakų padaže

Jūsų komentaras