Arbūzo pica

0 0
Arbūzo pica

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

1 vnt. Arbūzas supjaustykite ketvirčiais trikampiais
1 stiklinė Šilauogės
100 g. Fetos sūris tinka ir ožkos sūris
50 g. Mėtos lapeliai
4 v. š. Alyvuogių aliejus
4 v. š. Balzamiko padažas
1 vnt. Žalia citrina (laimas) išspauskite sultis
1 a. š. Juodieji pipirai
1 a. š. Jūros druska

Arbūzų sezonas! Siūlome išbandyti arbūzo picą, kuri atgaivins Jus karšta vasaros diena, o kas smagiausia, jog yra paruošiama vos per 5 minutes!

Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams
  • Vegetariškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Manau, kad arbūzą galime vadinti „stebuklinguoju”, nes jis turi tiek daug naudos kūnui. Tyrimai parodė,
kad arbūzo valgymas gali padėti valdyti kraujospūdį, prisideda prie smegenų sveikatos, raumenų skausmo,
hidratacijos ir daug daugiau. Tad mėgaukimės šiuo „Arbūzo picos stebuklu” !

Žingsniai

1
Baigta

Supjaustykite arbūzą ketvirčiais trikampiais.

2
Baigta

Ant viršaus sutrupinkite fetos ar ožkos sūrį.

3
Baigta

Šviežius mėtų lapelius pabarstykite ant viršaus.

4
Baigta

Užpilkite šviežių žaliųjų citrinų sultis , alyvuogių aliejų, balzamiko padažą.

5
Baigta

Pabarstykite juodųjų pipirų ir jūros druskos.

6
Baigta

Užbarstykite šilauoges. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
„Panna Cotta“ su braškių padažu
sekantis
Granola
ankstesnis
„Panna Cotta“ su braškių padažu
sekantis
Granola

Jūsų komentaras