„Panna Cotta“ su braškių padažu

0 0
„Panna Cotta“ su braškių padažu

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
„Panna Cotta“
200 ml. Pienas
200 ml. Plakamoji grietinėlė
1/4 stiklinės Cukrus
5 g. Želatinos miltelių
1 a. š. Vanilės ekstrakto
2 v. š. Vandens
Braškių padažas
2 stiklinės Braškės supjaustykite į 2 arba 4 dalis
3 v. š. Cukrus
1/2 v. š. Citrinos sultys
2 v. š. Vandens
Papuošimui
Mėtos lapeliai
Braškės
Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams
  • Vegetariškas
Virtuvė:

Ingridientai

  • „Panna Cotta“

  • Braškių padažas

  • Papuošimui

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

„Panna Cotta“ gaminimas:

2
Baigta

Stiklinėje įpilkite 2 valgomus šaukštus šalto vandens ir ištirpinkite želatiną. Palikite pastovėti apie 10 minučių.

3
Baigta

Į puodą supilkite grietinėlę, pieną ir cukrų. Užvirkite pastoviai maišant ant mažos ugnies.
Kai cukrus ištirps, visiškai nukelkite nuo ugnies ir įpilkite vanilės ekstrakto. Leiskite mišiniui atvėsti 5 minutes.

4
Baigta

Į atvėsusį pieno mišinį supilkite želatiną ir maišykite, kol želatina visiškai ištirps.

5
Baigta

Atvėsusį mišinį supilkite į stiklines iki pusės ir laikykite šaldytuve kol sustings - maždaug 4 valandas arba per naktį.

6
Baigta

Braškių padažo gaminimas:

7
Baigta

Į mažą puodą sudėkite 2 stiklines per pusę arba ketvirčiais supjaustytų braškių, citrinos sultis, vandenį ir cukrų. Virkite silpnoje temperatūroje iki kol gausis sirupo masė.

8
Baigta

Įmaišykite likusią 1 stiklinę pjaustytų braškių ir nukelkite nuo ugnies.

9
Baigta

Kai sirupas atvės iki kambario temperatūros šaukštu jį supilkite ant atvėsintų panna kotų.
Papuoškite mėtos lapeliu. Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže
Arbūzo pica
sekantis
Arbūzo pica
ankstesnis
Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže
Arbūzo pica
sekantis
Arbūzo pica

Jūsų komentaras