Voveraitės su šonine ir šviežiomis bulvėmis

0 0
Voveraitės su šonine ir šviežiomis bulvėmis

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
300 g. Voveraitės nuvalykite, švariai nuplaukite
Vandens reikalingas voveraitėms nuvirti; bulvėms virti
150 g. Šoninės supjaustykite kubeliais
1 vnt. vidutinio dydžio Svogūnas smulkiai supjaustykite
1 v. š. Kvietiniai miltai
1 Stiklinė Grietinėlės
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
500 g. Šviežios bulvės švariai nuplaukite kempinėle, lupti nebūtina
Krapai serviravimui

Kažint ar yra kas skaniau už pirmąsias voveraites kartu su šviežiomis bulvėmis !

Virtuvė:

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Pasūdytame vandenyje apie 5-7 minutes apvirkite voveraites. Išgriebkite jas iš vandens ir nusausinkite.

2
Baigta

Išvirkite bulves.

3
Baigta

Įkaitinkite keptuvę, suberkite kubeliais pjaustytą šoninę ir smulkiai pjaustytą svogūną. Kepkite maišydami ant nekarštos ugnies, kol šoninė apkeps, o svogūnai pagels.

4
Baigta

Į keptuvę su šonine ir svogūnais supilkite voveraites ir dar porą minučių pakepinkite. Suberkite miltus, maišant trumpai pakepkite ir supilkite pieną, pagardinkite druska, pipirais. Kai padažas ims tirštėti, nukelkite nuo ugnies.

5
Baigta

Patiekite virtas bulves su voveraitėmis ir šoninės padažu, papuoškite šviežiais krapais. Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Čenakai (čenachai)
sekantis
Saldžiarūgštė baltųjų grybų su vištiena ir kiaušiniu sriuba
ankstesnis
Čenakai (čenachai)
sekantis
Saldžiarūgštė baltųjų grybų su vištiena ir kiaušiniu sriuba

Jūsų komentaras