Granola

0 0
Granola

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

3 stiklinės Avižos
1 stiklinė Riešutai naudokite mėgstamus riešutus, galite skirtingų rūšių maišyti
1/2 stiklinės linų sėmenys
1/3 stiklinės Moliūgų sėklos nesūdytų
1/3 stiklinės Saulėgražų sėklos nesūdytų
1 a. š. Cinamonas
1/2 a. š. Jūros druska
1/2 stiklinės ištirpintas kokosų aliejus
1/2 stiklinės Klevų sirupas
2 v. š. Rudasis cukrus nebūtina
Kepimo popierius

Jeigu rytą norisi pradėti nuo maistingų pusryčių - namuose pasigaminkite viso pasaulio pusryčiautojų pamėgtą granolą – sveikesnį ir maistingesnį sausų pusryčių variantą.

Ypatumai:
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams
  • Veganiškas
  • Vegetariškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Kruopščiai sumaišykite sausus ingredientus. Dideliame dubenyje sumaišykite avižas, riešutus, linų sėmenis, moliūgų ir saulėgražų sėklas, cinamoną ir jūros druską.

2
Baigta

Nedideliame puode pakaitinkite kokosų aliejų, klevų sirupą ir cukrų (jei naudojate). Kaitinkite maišydami kol kokosų aliejus suskystės ir cukrus ištirps iki vientisos masės.

3
Baigta

Drėgnus ingredientus užpilkite ant sausų ingredientų ir gerai viską išmaišykite.

4
Baigta

Ant kepimo skardos patieskite kepimo popierių ir tolygiai paskleiskite granolos mišinį. Kepkite orkaitėje 20 minučių. Ištraukite pamaišykite mentele ir dėkite toliau kepti 15-20 minučių, kol pagels.

5
Baigta

Kepimo skardą su granola išimkite iš orkaitės ir palikite visiškai atvėsti.

6
Baigta

Granola paruošta! Skanaus!
Patarimas: granola laikykite hermetiškame inde iki dviejų savaičių.

Laura Po

Arbūzo pica
ankstesnis
Arbūzo pica
sekantis
Keptos kukurūzų burbuolės
Arbūzo pica
ankstesnis
Arbūzo pica
sekantis
Keptos kukurūzų burbuolės

Jūsų komentaras