Nealkoholinis punšas karštom vasaros dienom

0 0
Nealkoholinis punšas karštom vasaros dienom

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
100 g. Braškės
100 g. Šilauogės
100 g. Gervuogės
4 vnt. Apelsinai
1 l. Apelsinų sultys
1 l. Arbūzų sultys
2 l. Gazuotas mineralinis vanduo Reikėtų nesuraus, mažai mineralizuoto.

Esant tokiems karščiams kaip šią vasarą, nealkoholinis punšas tiesiog išsigelbėjimas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Supjaustome apelsinus riekelėmis.

2
Baigta

Sudedame supjaustytus apelsinus bei uogas į plastikinį indą ir įdedame į šaldiklį valandai...

3
Baigta

Atvėsus apelsinams ir uogoms sudedame juos į punšui paruoštą talpyklą, tada pilame apelsinų, arbūzų sultis, supilame gazuotą mineralinį vandenį ir viską išmaišome

4
Baigta

Galiausiai papuošiame mėtų lapais, (mėtų lapus rekomenduojame suploti tarp delnų, kad atsiskleistų aromatas).
Skanaus

ankstesnis
Įdaryta baguette „Vaivorykštė”
sekantis
Prancūziškas obuolių pyragas
ankstesnis
Įdaryta baguette „Vaivorykštė”
sekantis
Prancūziškas obuolių pyragas

Jūsų komentaras