Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže

0 0
Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
450 g. Vištienos filė švariai nuplaukite ir nusausinkite
450 g. Šparagai
1 v. š. Alyvuogių aliejaus
3 v. š. Sviestas
4 skiltelės Česnakas smulkiai susmulkinkite arba išspauskite spaustuvu
1/2 stiklinės Vištienos sultinys arba ištirpinkite karštame vandenyje 1/2 vištienos kubelio
4 v. š. Grietinėlės
1/2 a. š. Jūros druska
1/2 a. š. Juodieji pipirai
1 vnt. Citrina reikės citrinos sulčių ir žievelės
20 g. Krapai smulkiai susmulkinkite
Ypatumai:
  • Tinka sportuojantiems

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant didelės ugnies ir sudėkite šparagus, kepkite iki minkštumo apie 5 - 6 minutes. Iškeptus šparagus perdėkite į kitą indą.

2
Baigta

Toje pačioje įkaitusioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite vištienos filė, pagardintą druska ir pipirais ir kepkite iš visų pusių kol švelniai pagels, maždaug 3–5 minutes.

3
Baigta

Į keptuve su vištiena supilkite sultinį, grietinėlę. Kai užvirs sudėkite smulkintą česnaką, prieš tai paruoštus šparagus ir sumažinę ugnį troškinkite 5 minutes.

4
Baigta

Galiausiai užpilkite citrinos sultis ir suberkite smulkintus krapus.

5
Baigta

Patiekite vištienos filė su padažu ir šparagais. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu
sekantis
„Panna Cotta“ su braškių padažu
ankstesnis
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu
sekantis
„Panna Cotta“ su braškių padažu

Jūsų komentaras