Tobulai švelnus Wagyu filė steikas

1 0
Tobulai švelnus Wagyu filė steikas

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
2 vnt. x 200 g. Wagyu jautienos filė
20 g. Sviestas
2 vnt. Kriaušė nulupkite ir supjaustykite griežinėliais
100 g. Graikiniai riešutai stambiai supjaustykite
150 g. Mėlynas pelėsinis sūris
1 vnt. Citrina Citrinos žievelę sutarkuokite ir išspauskite sultis
1 v. š. Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Jūros druska
žiupsnelis Malti juodieji pipirai

Ši neįtikėtina Wagyu filė yra ideali tinka tiems, kurie Wagyu bando pirmą kartą, ir tiems, kurie jau vertina unikalias Wagyu jautienos savybes. Wagyu jautiena garsėja savo raumenų riebalais, kurie minkštėja visoje mėsoje, kepant riebalai tirpsta ir tai suteikia švelnų skonį, turtingumą švelnų saldą. Ši Wagyu filė yra minkšta ir tiesiog ištirps Jūsų
burnoje.

Ypatumai:
  • Aštrus
Virtuvė:

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įkaitinkite sviesto gabalėlį didelėje nepridegančioje keptuvėje ant vidutinės ugnies.

2
Baigta

Į keptuvę su ištirpintu sviestu sudėkite kriaušes ir kepkite jas iš visų pusių, kol karamelizuosis. Išimkite iš keptuvės ir atidėkite atvėsti.

3
Baigta

Į sausą keptuvę ant vidutinės ugnies suberkite graikinius riešutus ir paskrudinkite maišydami, kad būtų tolygiai apskrudę. Atidėkite atvėsti.

4
Baigta

Ketaus keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies. Atsargiai sudėkite Wagyu kepsnius į keptuvę, apibarstykite j8ros druska ir pipirais ir kepkite iš abiejų pusių po 8–10 minutes. Apkepus iš abiejų pusių naudokite skaitmeninį termometrą, kad patikrintumėte vidinę temperatūrą. Temperatūra turėtu siekti 50–52 ºC. Leiskite kepsniams pailsėti bent 5 minutes prieš pjaustydami.

5
Baigta

Kol kepsniai ilsisi į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi supilkite citrinos sultis ir suberkite tarkuotą žievelę, apkepkite kad apskrustų.

6
Baigta

Patiekite griežinėliais supjaustytą kepsnį su kriaušėmis, mėlynoju pelėsiniu sūriu, riešutais ir pagardinkite paruoštu citrinos padažu, Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Bulvės česnako ir žolelių svieste
sekantis
Medaus česnako svieste kepta lašiša
ankstesnis
Bulvės česnako ir žolelių svieste
sekantis
Medaus česnako svieste kepta lašiša

Jūsų komentaras