Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais

1 0
Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
Tešlai
1 vnt. Kiaušiniai
0.5 arb.šaukš. Druska
200 g. Kvietiniai miltai
50 g. Sviestas
3 valg. šaukš. Vandens Šaltas
Įdarui
300 g. Vištienos filė Virta
400 g. Pievagrybiai
200 g. Brokoliai
100 g. Svogūnai
Užpilui
1 arb. šaukš. Muskatas
2 vnt. Kiaušiniai
200 ml. Grietinėlė 35%
150 g. Sūris Fermentinis
1 žiup. Druska
Kepimui
Aliejus
Virtuvė:

Ingridientai

  • Tešlai

  • Įdarui

  • Užpilui

  • Kepimui

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniu ir druska. Supilame vandenį, suberiame miltus ir išminkome tešlą. Palaikome šaldytuve 30 min. Tešlą įtiesiame į apvalią kepimo formą. Kraštus užlenkiame, kad įdaras neišbėgtų.

2
Baigta

Vištieną supjaustome kubeliais. Į keptuvę su įkaitintu aliejum dedame smulkintus svogūnus ir kepiname 1-2 minutes. Sudedame supjaustytus grybus, prieskonius ir kepiname 10 min. Tuomet sudedame vištieną ir brokolius. Pakepiname dar 5 min.

3
Baigta

Šį įdarą atvėsiname ir sudedame ant tešlos.

4
Baigta

Išplakame kiaušinius su muskatu ir druska ir įmaišome sutarkuotą sūrį. Užpilą supilame ant vištienos įdaro.

5
Baigta

Orkaitę įkaitiname iki 180°C laipsnių ir kepame 35-40 minučių.

ankstesnis
Tailandietiška TOM YUM sriuba
sekantis
KEPTI ŠPARAGAI SU CITRINA IR KIETUOJU SŪRIU
ankstesnis
Tailandietiška TOM YUM sriuba
sekantis
KEPTI ŠPARAGAI SU CITRINA IR KIETUOJU SŪRIU

Jūsų komentaras