Tailandietiška TOM YUM sriuba

1 0
Tailandietiška TOM YUM sriuba

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
1 l Vandens arba 1 l vištienos sultinio
1 vnt. Vištienos sultinio kubelis nereikia jei naudosite vištienos sultinį
2 vnt. Žalia citrina (laimas) išspauskite sultis
3 - 4 skiltelės Česnakas smulkiai supjaustykite arba išspauskite česnakine spaudykle
1 vnt Aitrioji paprikėlė arba pagal norimą ašttrumo stiprumą
1 a. š. Imbieras sutarkuokite su smulkia tarka
Citrinžolės stiebas giežinėliais supjaustyti
150 g. Krevetės be kiauto
30 g. Baltieji grybai grybus prieš tai išmirkykite vandenyje, kad jie suminkštėtu
2 - 4 vnt. Pievagrybiai supjaustykite griežinėliais arba į 4 dalis
1/2 stiklinės Kokosų pienas prieš atidarant pakuotę, ją gerai suplakite
1 - 2 v. š. Sojų padažas
1 - 2 v. š. Žuvies padažas
žiupsnelis Kalendra pagal skonį

Tai – vienas populiariausių Tailando virtuvės patiekalų, neretai laikomas šios šalies kulinarine vizitine kortele.

Ypatumai:
  • Aštrus

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Užvirkite vandenį su vištienos sultinio kubeliu (arba vištienos sultinį ) ir sudėkite griežinėliais supjaustytus citrinžolių stiebus.

2
Baigta

Sultiniui užvirus, sumažinkite kaitrą ir dėkite česnaką, imbierą, aitriąją papriką. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių bei supilkite sojų ir žuvies padažus

3
Baigta

Sudėkite baltuosius grybus, pievagrybius, krevetes ir viską išmaišykite.

4
Baigta

Šiek tiek padidinkite ugnį ir pakaitinkite apie 6-8 minutes.

5
Baigta

Baigus virti, supilkite kokosų pieną, pagardinkite kalendra ir patiekite. SKANAUS !

Laura Po

sekantis
Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais
sekantis
Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais

Jūsų komentaras