„Baghrir“ Marokietiški blyneliai

0 0
„Baghrir“ Marokietiški blyneliai

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
500 ml. Pienas šiltas
200 g. manų kruopos
4 šaukštai Kvietiniai miltai
2 šaukštai Cukrus
2 šaukšteliai sausos mielės
1,5 šaukštelio Kepimo milteliai
1 žiupsnelis Druska
šiek tiek Aliejus Kepimui
Ypatumai:
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Pieną pašildome iki šiltumo, kad užlašinus ant delno jaustųsi šilumą, bet nedegintų.

2
Baigta

Į kokteilinę ar virtuvinį smulkintuvą suberiame miltus, semolina, mieles, cukrų, druską. Užpilame šiltu pienu ir plakame, kol masė taps vientisa. Suberiame kepimo miltelius ir dar šiek tiek paplakame. Paliekame tešlą maždaug 30 min šiltai. Ji puri ir šiek tiek pakils.

3
Baigta

Keptuvę gerai įkaitiname ir šiek tiek patepame aliejumi. Pilame samtelį tešlos ir stebime, kaip blyno paviršius pasidengia skylutėmis. Kol blynas kepa, sumažiname kaitrą – kad apačia neperkeptų. Kai tik blyno viršus nusausės – viskas, blynas iškepęs. Šie blyneliai kepami tik iš vienos pusės.

4
Baigta

Mes valgėme su braškių ir rabarbarų uogiene. Puošiau keliomis avietėmis.

ankstesnis
Helovyno punšas
sekantis
Švenčių belaukiant: kalėdinių meduolių receptas
ankstesnis
Helovyno punšas
sekantis
Švenčių belaukiant: kalėdinių meduolių receptas

Jūsų komentaras