Ingridientai
-
2 vnt. Cukinijasupjaustykite stambiais griežinėliais
-
3 vnt. Raudonas svogūnassupjaustykite stambiais griežinėliais
-
3 vnt. Raudona paprikasupjaustykite į 4 dalis
-
3 vnt. Geltona paprikasupjaustykite į 4 dalis
-
1 vnt. Brokolissupjaustykite
-
150 g. Šparagai
-
4 vnt. Portabello grybaiišvalykite švariai kepures
-
300 g. Šviežios morkosšvariai nuplaukite
-
1/4 stiklinės Alyvuogių aliejus
-
1 v. š. Jūros druska
-
1 v. š. Malti juodieji pipirai
-
1 v. š. Balzamiko padažas
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Iš anksto supjaustykite visas daržoves, nes užsidegus liepsnai, jos greitai iškeps. Į dubenį sudėkite daržoves, apipylkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais. |
2
Baigta
|
Paprieskoniuotas daržoves dėkite ant įkaitintų griliaus grotelių ir kepkite kelias minutes, kol pamatysite grotelių žymes, tada jas apverskite. |
3
Baigta
|
Iškepusias daržoves patiekite ant didelės patiekalinės lėkštės su žnyplėmis (nuo paprikų nuimkite suanglėjusią odą), apšlakstykite balzamiko padažu. Skanaus! |