Ant griliaus keptos daržovės

0 0
Ant griliaus keptos daržovės

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
2 vnt. Cukinija supjaustykite stambiais griežinėliais
3 vnt. Raudonas svogūnas supjaustykite stambiais griežinėliais
3 vnt. Raudona paprika supjaustykite į 4 dalis
3 vnt. Geltona paprika supjaustykite į 4 dalis
1 vnt. Brokolis supjaustykite
150 g. Šparagai
4 vnt. Portabello grybai išvalykite švariai kepures
300 g. Šviežios morkos švariai nuplaukite
1/4 stiklinės Alyvuogių aliejus
1 v. š. Jūros druska
1 v. š. Malti juodieji pipirai
1 v. š. Balzamiko padažas

Nutritional information

Šios keptos daržovės gali būti patiekiamos tiek karštos ar šaltos.

Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams
  • Veganiškas
  • Vegetariškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Iš anksto supjaustykite visas daržoves, nes užsidegus liepsnai, jos greitai iškeps. Į dubenį sudėkite daržoves, apipylkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais.

2
Baigta

Paprieskoniuotas daržoves dėkite ant įkaitintų griliaus grotelių ir kepkite kelias minutes, kol pamatysite grotelių žymes, tada jas apverskite.

3
Baigta

Iškepusias daržoves patiekite ant didelės patiekalinės lėkštės su žnyplėmis (nuo paprikų nuimkite suanglėjusią odą), apšlakstykite balzamiko padažu. Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Kokosinis kavos gėrimas
sekantis
Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas
ankstesnis
Kokosinis kavos gėrimas
sekantis
Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas

Jūsų komentaras