Ingridientai
-
450 g. Vištienos krūtinėlėssupjaustykite pailgomis apie 3 cm pločio juostelėmis
-
1/2 stiklinės Džiūvesėliai
-
1/4 stiklinės Parmezano sūrio
-
1/4 stiklinės Sviestassviestą ištirpinkite
-
1 v. š. Grietinė
-
1 v. š. Alyvuogių aliejauskepimui
-
Patiekimui
-
30 g. Laiškinių svogūnų
-
1/2 stiklinės Grietinė
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 400 °. |
2
Baigta
|
Negiliame dubenyje sumaišykite džiūvesėlius su parmezano sūriu. |
3
Baigta
|
Kitame negiliame dubenyje išsukite sviestą ir grietinę. |
4
Baigta
|
Panardinkite vištienos juosteles į sviesto ir grietinės mišinį, tada į trupinių mišinį. |
5
Baigta
|
Išdėstykite vištienos juosteles vienu sluoksniu ant gruzdintuvės dugno padengto aliejumi. |
6
Baigta
|
Gruzkite, kol vištieną apie 15 minučių, kol įgaus gražų auksinį atspalvį. |
7
Baigta
|
Patiekite pagardine kartu su grietine ir laiškiniu svogūnu. Skanaus ! |