Moliūgų sausainiai su šokolado gabaliukais

0 0
Moliūgų sausainiai su šokolado gabaliukais

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
250 g. Kvietiniai miltai
120 g. Sviestas
120 g. Rudasis cukrus
50 g. Cukrus
120 g. Juodas šokoladas supjaustyti gabalėliais
120 g. Moliūgų tyrė Tiršta
1 šaukštelis Vanilės ekstrakto
1 šaukštelis Cinamonas
1.5 šaukštelis Kepimo milteliai
1 žiupsnelis Druska

Sausainiai primenantys rudens pradžią

Virtuvė:

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įjungti orkaitę kaisti iki 180 laipsnių (kaitinimas - viršus+apačia, be vėjelio). Didesnę kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.

2
Baigta

Į didelį dubenį dėti kambario temperatūros sviestą, berti rudąjį cukrų ir paprastą cukrų. Plakti elektriniu plaktuvu apie 1-2 minutes iki sviestas įgaus purumo.

3
Baigta

Į paruoštą masę sukrėsti moliūgų tyrę ir pilti vanilės ekstraktą, gerai išmaišyti.

4
Baigta

Į kitą dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, prieskonius meduoliams ir druską, išmaišyti.

5
Baigta

Paruoštą miltų mišinį per kelis kartus suberti į tešlą, kaskart gerai išmaišant. Sudėti šokolado lašelius ir išmaišyti.

6
Baigta

Šaukštu kabinti masę, dėti ant kepimo popieriui išklotos skardos (didesnio rutuliuko forma) paliekant nemažus tarpus, nes kepdami rutuliukai plokštės.

7
Baigta

Sausainius kepti iki 180 laipsnių įkaitusios orkaitės viduryje apie 12-14 minučių. Sausainiai bus iškepę, kai krašteliai lengvai rustelės, o viduriukas dar atrodys kiek nedakepęs (vėsdami jie sutvirtės).

8
Baigta

Iškepusius sausainius išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti ant kepimo skardos, vėsdami jie truputį sutvirtės, tačiau išliks minkšti ir drėgni.

ankstesnis
Avokadų špinatų vitaminų kokteilis
sekantis
Helovyno punšas
ankstesnis
Avokadų špinatų vitaminų kokteilis
sekantis
Helovyno punšas

Jūsų komentaras