Veganiška žirnių ir bulvių sriuba

0 0
Veganiška žirnių ir bulvių sriuba

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
220 g. Skaldyti žalieji žirniai arba paprastųjų džiovintų žirnių
1 vnt. Svogūnas smulkiai susmulkinkite
1 vnt. Saliero stiebas jei nemėgstate nebūtina dėti
2 vnt. vidutinio dydžio Bulvės supjaustykite smulkiais kubeliais
750 ml. Daržovių sultinys
1 vnt. Lauro lapai
20 g. Petražolės smulkiai susmulkinkite
2 v. š. Alyvuogių aliejaus
1/2 a.š Juodieji pipirai

Ši soti, veganiška skaldytų žirnių sriuba yra skani, maistinga, be glitimo. Pagaminti labai paprasta, o svarbiausia - žirnių nereikia mirkyti!

Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams
  • Veganiškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Dideliame puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įdėkite lauro lapą, susmulkintą svogūną, salierą ir 3 minutes patroškinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

2
Baigta

Suberkite kubeliais supjaustytas bulves, skaldytus žirnelius ir smulkintas petražoles, išmaišykite ir virkite dar 3 minutes.

3
Baigta

Supilkite sultinį, pagardinkite pipirais, uždenkite ir užvirkite, tada troškinkite 45–50 minučių arba tol, kol žirniai visiškai iškeps ir sriuba sutirštės.

4
Baigta

Puodą nukelkite nuo ugnies ir sublenderiuokite arba sutrinkite bulvių trintuvu, kad gautusi tiršta tekstūra. Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Krevetės su cukinija kreminiame česnakų padaže
sekantis
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu
ankstesnis
Krevetės su cukinija kreminiame česnakų padaže
sekantis
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu

Jūsų komentaras