Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu

0 0
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
500 g. Lašišos filė be skūros lašisą supjaustykite į 4 gabaliukus
480 g. Samilusis kopūstas stambiai supjaustykite
20 g. Krapai stambiai supjaustykite
2 v. š. Alyvuogių aliejus
2 v. š. Sviestas ištirpinkite
1 vnt. Žalia citrina (laimas) supjaustykite griežinėliais
1/2 a. š. Jūros druska
1/2 a. š. Juodieji pipirai

Kepta lašiša su kopūstais - puiki vakarienės idėja. Naudojant tik kelis ingredientus greitai paruošite lengvą ir skanų patiekalą!

Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite stambiai supjaustytus smailiuosius kopūstus ir troškinkite 5-6 minutes ant vidutinės ugnies maišydami.

2
Baigta

Nukelkite nuo ugnies, suberkite krapus, pagardinkite jūros druska ir pipirais ir kruopščiai išmaišykite.

3
Baigta

Į kepimo indą suberkite troškintus kopūstus, ant viršaus uždėkite lašišos gabalėlius ir išdėliokite žaliosios citrinos griežinėlius. Užpilkite ištirpintą sviestą ant lašišos, uždenkite indą ir kepkite orkaitėje 20 minučių arba kol lašiša visiškai iškeps (priklauso kokio storio lašišos filė gabaliukai).

4
Baigta

Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Veganiška žirnių ir bulvių sriuba
sekantis
Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže
ankstesnis
Veganiška žirnių ir bulvių sriuba
sekantis
Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže

Jūsų komentaras