Ingridientai
-
1-2 vnt. Avokadasnulupkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais
-
1 vnt. Obuoliainulupkite odelę ir supjaustykite mažais gabalėliais
-
2 vnt. Kiviperpjaukite į dvi dalis ir arbatiniu šaukšteliu išskobkite visą minkštimą
-
20 g. Švieži špinatai
-
1/2 stiklinės Negazuotas mineralinis vanduo
-
1-2 v. š. Alyvuogių aliejus
-
1-2 v. š. Skystas medus
-
žiupsnelis Jūros druska
-
1 v. š. Citrinos sultys
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Į trintuvą sudėkite avokado, obuolio, kivi gabalėlius, špinatus ir supilkite medų, alyvuogių aliejų. Iberkite žiupsnelį jūros druskos ir šiek tiek citrinos sulčių. |
2
Baigta
|
Supilkite negazuotą mineralinį vandenį ir išplakite kokteilį iki norimos konsistencijos. Jei ant paviršiaus susidaro burbuliukai, išmaišykite kokteilį šakute, kad jie pasišalintų. |
3
Baigta
|
Paruoštą avokadų, kivių, špinatų kokteilį supilstykite į patogias stiklines ar stiklainius ir patiekite su šaukšteliu. Skanaus! |