KLASIKINIS ČILI TROŠKINYS

0 0
KLASIKINIS ČILI TROŠKINYS

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
500 g. Jautienos faršo galite maišyti 250g. jautienos ir 250 g. jautienos faršo
400 g. Konservuoti pomidorai savo sultyse
200 ml. Pomidorų sultys
200 ml. Vandens
2 vnt. Jautienos sultinio kubelis
400 g. Konservuotos raudonos pupelės nupilkite skystį ir pupeles nuplaukite po vandeniu
200 g. Konservuoti kukuruzai
1 vnt. Raudona paprika supjaustykite smulkiais kubeliais
5 - 7 skiltelės Česnakas smulkiai supjaustykite arba suspauskite česnako spaudykle
1 vnt. Čili paprikėlė supjaustykite smulkiais griežinėliais
1 vnt. Svogūnai supjaustykite smulkiais kubeliais
0,25 a. š. Aitrioji paprikėlė
Kietojo sūrio serviruojant lėkštėje
Prancūziškas batonas su česnakais
Žalia citrina (laimas) serviruojant lėkštėje
Alyvuogių aliejaus

Jei mėgstate aštriai valgydami ir „paverksite“ ir „pasispjaudysite ugnimi"

Ypatumai:
  • Aštrus

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Puode ant aliejaus pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną, tada sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir čili paprikėlę, suberkite aitriosios paprikėlės miltelius. Pakepkite kelias minutes, kol prieskoniai paskleis aromatą.

2
Baigta

Sudėkite kubeliais pjaustytą papriką ir maišydami pakepkite dar apie 5 minutes, kol paprika suminkštės.

3
Baigta

Tuomet sudėkite maltą jautieną ir maišydami kepkite apie 10 minučių, kol mėsa gražiai apskrus.

4
Baigta

Į puodą supilkite konservuotus pomidorus su skysčiu, sultinį (jautienos kubelis ištirpinas vandenyje), supilkite pomidorų sultis.

5
Baigta

Troškinį užvirkite ir uždengę puodą troškinkite apie 30 minučių, vis pamaišydami.

6
Baigta

Galiausiai, sudėkite pupeles ir kukurūzus ir pavirkite dar 10 minučių. Patarimas, jei troškinys atrodo per tirštas. galite įpilti vandens ar pomidorų sulčių.

7
Baigta

Išvirusį troškinį palikite pastovėti 10-15 minučių, skanaukite pagardintą tarkuotu sūriu, apšlakstu laimo sultimis, užkąsdami prancūzišku batonu su česnaku. SKANAUS !

Laura Po

ankstesnis
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai su glazūruotu šokoladu
sekantis
Džiovinti svarainiai žiemai
ankstesnis
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai su glazūruotu šokoladu
sekantis
Džiovinti svarainiai žiemai

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here