Granola

0 0
Granola

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

3 stiklinės Avižos
1 stiklinė Riešutai naudokite mėgstamus riešutus, galite skirtingų rūšių maišyti
1/2 stiklinės linų sėmenys
1/3 stiklinės Moliūgų sėklos nesūdytų
1/3 stiklinės Saulėgražų sėklos nesūdytų
1 a. š. Cinamonas
1/2 a. š. Jūros druska
1/2 stiklinės ištirpintas kokosų aliejus
1/2 stiklinės Klevų sirupas
2 v. š. Rudasis cukrus nebūtina
Kepimo popierius

Jeigu rytą norisi pradėti nuo maistingų pusryčių - namuose pasigaminkite viso pasaulio pusryčiautojų pamėgtą granolą – sveikesnį ir maistingesnį sausų pusryčių variantą.

Ypatumai:
  • Tinka sportuojantiems
  • Vaikams
  • Veganiškas
  • Vegetariškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Kruopščiai sumaišykite sausus ingredientus. Dideliame dubenyje sumaišykite avižas, riešutus, linų sėmenis, moliūgų ir saulėgražų sėklas, cinamoną ir jūros druską.

2
Baigta

Nedideliame puode pakaitinkite kokosų aliejų, klevų sirupą ir cukrų (jei naudojate). Kaitinkite maišydami kol kokosų aliejus suskystės ir cukrus ištirps iki vientisos masės.

3
Baigta

Drėgnus ingredientus užpilkite ant sausų ingredientų ir gerai viską išmaišykite.

4
Baigta

Ant kepimo skardos patieskite kepimo popierių ir tolygiai paskleiskite granolos mišinį. Kepkite orkaitėje 20 minučių. Ištraukite pamaišykite mentele ir dėkite toliau kepti 15-20 minučių, kol pagels.

5
Baigta

Kepimo skardą su granola išimkite iš orkaitės ir palikite visiškai atvėsti.

6
Baigta

Granola paruošta! Skanaus!
Patarimas: granola laikykite hermetiškame inde iki dviejų savaičių.

Laura Po

Arbūzo pica
ankstesnis
Arbūzo pica
sekantis
Keptos kukurūzų burbuolės
Arbūzo pica
ankstesnis
Arbūzo pica
sekantis
Keptos kukurūzų burbuolės

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here