Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže

0 0
Vištienos filė su šparagais česnakų, citrinos ir krapų padaže

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
450 g. Vištienos filė švariai nuplaukite ir nusausinkite
450 g. Šparagai
1 v. š. Alyvuogių aliejaus
3 v. š. Sviestas
4 skiltelės Česnakas smulkiai susmulkinkite arba išspauskite spaustuvu
1/2 stiklinės Vištienos sultinys arba ištirpinkite karštame vandenyje 1/2 vištienos kubelio
4 v. š. Grietinėlės
1/2 a. š. Jūros druska
1/2 a. š. Juodieji pipirai
1 vnt. Citrina reikės citrinos sulčių ir žievelės
20 g. Krapai smulkiai susmulkinkite
Ypatumai:
  • Tinka sportuojantiems

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant didelės ugnies ir sudėkite šparagus, kepkite iki minkštumo apie 5 - 6 minutes. Iškeptus šparagus perdėkite į kitą indą.

2
Baigta

Toje pačioje įkaitusioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite vištienos filė, pagardintą druska ir pipirais ir kepkite iš visų pusių kol švelniai pagels, maždaug 3–5 minutes.

3
Baigta

Į keptuve su vištiena supilkite sultinį, grietinėlę. Kai užvirs sudėkite smulkintą česnaką, prieš tai paruoštus šparagus ir sumažinę ugnį troškinkite 5 minutes.

4
Baigta

Galiausiai užpilkite citrinos sultis ir suberkite smulkintus krapus.

5
Baigta

Patiekite vištienos filė su padažu ir šparagais. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu
sekantis
„Panna Cotta“ su braškių padažu
ankstesnis
Kepta lašiša su smailiuoju kopūstu
sekantis
„Panna Cotta“ su braškių padažu

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here