Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas

1 0
Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

70 g. Kalendros lapeliai smulkiai susmulkinkite
30 g. Mėtos lapeliai smulkiai susmulkinkite
30 g. Petražolės be kotelių
15 g. Svogūnų laiškai smulkiai susmulkinkite
3 skiltelės Česnakas smulkiai susmulkinkite ar sutrinkite česnako spaudykle
1 vnt. nedidelė Čili paprikėlė smulkiai susmulkinkite
45 ml. Citrinos sultys
30 g. Skystas medus
50 ml. Alyvuogių aliejus 100 ml. jei norite tirštesnio padažo
1 a. š. Jūros druska

Chimichurri padažas tai skystas prieskonis, populiarus Lotynų Amerikos šalyse, kuris yra tiekiamas daugiausia ant keptos mėsos.

Ypatumai:
  • Aštrus
  • Veganiškas
  • Vegetariškas

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Į indą suberkite visas susmulkintas žoleles, čili paprikėlę , česnaką, užpilkite citrinų sultis ir skystą medų ir užberkite druską, pipirais. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į švarų stiklainį.

2
Baigta

Prieš patiekiant laikykite šaldytuve mažiausiai valandą. Šaldytuve chimichurri padažą galima laikyti 3–4 dienas. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Ant griliaus keptos daržovės
sekantis
Įdaryti portabello grybai
ankstesnis
Ant griliaus keptos daržovės
sekantis
Įdaryti portabello grybai

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here