Ingridientai
-
70 g. Kalendros lapeliaismulkiai susmulkinkite
-
30 g. Mėtos lapeliaismulkiai susmulkinkite
-
30 g. Petražolėsbe kotelių
-
15 g. Svogūnų laiškaismulkiai susmulkinkite
-
3 skiltelės Česnakassmulkiai susmulkinkite ar sutrinkite česnako spaudykle
-
1 vnt. nedidelė Čili paprikėlėsmulkiai susmulkinkite
-
45 ml. Citrinos sultys
-
30 g. Skystas medus
-
50 ml. Alyvuogių aliejus100 ml. jei norite tirštesnio padažo
-
1 a. š. Jūros druska
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Į indą suberkite visas susmulkintas žoleles, čili paprikėlę , česnaką, užpilkite citrinų sultis ir skystą medų ir užberkite druską, pipirais. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į švarų stiklainį. |
2
Baigta
|
Prieš patiekiant laikykite šaldytuve mažiausiai valandą. Šaldytuve chimichurri padažą galima laikyti 3–4 dienas. Skanaus ! |