Bulvės česnako ir žolelių svieste

0 0
Bulvės česnako ir žolelių svieste

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
1,5 kg Mažos bulvės
2 v. š. Alyvuogių aliejaus
40 g Parmezano sūrio smulkiai sutarkuokite
100 g Sviestas supjaustykite ir atšildykite kambario temperatūroje
1 galvutė Česnakas susmulkinkite
1 vnt Citrina citrinos žievelę sutarkuokite
50 g Petražolės susmulkinkite

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įkaitinkite orkaitę iki 180C temperatūros su ventiliatoriumi. 2 dideles kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi.

2
Baigta

Sudėkite bulves į didelį puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Pagardinkite druska. Užvirinkite ant stiprios ugnies. Virkite 10 minučių arba kol suminkštės. Nusausinkite. Atidėkite į kiaurasamtį, kad atvėstų.

3
Baigta

Dubenėlyje pasidarykite česnakų ir žolelių sviesta: sudėkite į dubenį sviestą, česnaką, citrinos žievelę, petražoles ir česnakus .Maišykite iki vientisos masės.

4
Baigta

Atvėsusias bulves sudėkite į skardą. Apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite parmezanu. Ant viršaus sudėkite česnako ir žolelių sviestą. Skrudinkite 30 minučių arba iki auksinės spalvos. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Aviečių uogienė su imbierais
sekantis
Tobulai švelnus Wagyu filė steikas
ankstesnis
Aviečių uogienė su imbierais
sekantis
Tobulai švelnus Wagyu filė steikas

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here