0 0
Aviečių uogienė su imbieraisGIF

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
500 g. Avietės
250 g. Cukrus
3 arb. š. Imbieras Šviežias tarkuotas

Aviečių uogienė su imbierais

Imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį.

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Uogas nuplaukite.

2
Baigta

Berkite į jas cukrų, imbierus, pilkite sultis.

3
Baigta

Virkite 3 - 6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas.

4
Baigta

Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

ankstesnis
Prancūziškas obuolių pyragas
sekantis
Bulvės česnako ir žolelių svieste
ankstesnis
Prancūziškas obuolių pyragas
sekantis
Bulvės česnako ir žolelių svieste

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here