https://virtuvesistorijos.lt
  • Prisijungti
  • Registruotis
  • Virtuvės istorijos
  • Ingredient: Kvietiniai miltai

Ingredient: Kvietiniai miltai

Dalintis

Švenčių belaukiant: kalėdinių meduolių receptas

  • Desertai
  • Lietuviška Lietuviška
Su kuo jums asocijuojasi Kalėdos? Dovanos, dailiai papuošta eglutė, lemputės, šeima… Be jokių abejonių, visi šie atsakymai yra teisingi. Vis dėlto, Kalėdos nebūtų Kalėdos, jei ne gardus maistas. Imbieriniai sausainiai, cinamonu gardinta kakava, įvairiausios mišrainės, ką tik iš orkaitės ištrauktas kalakutas – pirštus galima apsilaižyti. Šį kartą norime jums pasiūlyti...

Mindaugas Bartusevičius

2023 28 lapkričio
Patinka 0
Skaityti daugiau
Komentaras
123 Peržiūros
Dalintis

„Baghrir“ Marokietiški blyneliai

Paruošimo laikas:45
  • Desertai
  • Marokietiška virtuvė Marokietiška virtuvė

Mindaugas Bartusevičius

2023 15 spalio
Patinka 0
Skaityti daugiau
Komentaras
105 Peržiūros
Dalintis

Moliūgų sausainiai su šokolado gabaliukais

Paruošimo laikas:45
  • Desertai
  • Lietuviška Lietuviška

Mindaugas Bartusevičius

2023 2 spalio
Patinka 2
Skaityti daugiau
Komentaras
237 Peržiūros
Dalintis

Prancūziškas obuolių pyragas

  • Desertai
  • Užkandžiai
  • Prancūziška Prancūziška

Laura Po

2021 6 rugpjūčio
Patinka 1
Skaityti daugiau
Komentaras
613 Peržiūros
Dalintis

Voveraitės su šonine ir šviežiomis bulvėmis

  • Karšti patiekalai
  • Lietuviška Lietuviška

Laura Po

2021 21 birželio
Patinka 7
Skaityti daugiau
Komentaras
22 409 Peržiūros
Dalintis

Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais

Paruošimo laikas:60
  • Karšti patiekalai
  • Lietuviška Lietuviška

Mindaugas Bartusevičius

2021 16 birželio
Patinka 1
Skaityti daugiau
Komentaras
531 Peržiūros

Reklama*

Populiarios gairės

avieciu ir imbieras avieciu uogiene su imbieru avieciu uogiene su imbieru ir citrina aviečių džemas Krevetės Moliūgai Moliūgų tyrė Paelija Pyragas skani uogienė TOM YUM Uogienės uogienės recetas uogienė su imbieru Virti vištiena Vištienos juostelės Čenakai ŠPARAGAI

Facebook Fanai

Visos teisės saugomos | © 2025