https://virtuvesistorijos.lt
  • Prisijungti
  • Registruotis
  • Virtuvės istorijos
  • Ypatybė: Aštrus

Ypatybė: Aštrus

A spice is a dried seed, fruit, root, bark, or vegetable substance primarily used for flavoring, coloring or preserving food. Spices are distinguished from herbs, which are parts of leafy green plants used for flavoring or as a garnish.

Dalintis

Helovyno punšas

  • Gėrimai
  • Amerikietiška Amerikietiška
Saldaus ir aitroko skonio derinys puikiai tiks Halloween’o vakarui! Patiekite puodelyje arba ąsotyje su sausu ledu, kad gautumėte ypač baisų efektą!

Laura Po

2023 2 spalio
Patinka 0
Skaityti daugiau
Komentaras
121 Peržiūros
Dalintis

Tobulai švelnus Wagyu filė steikas

Paruošimo laikas:60 min
  • Jautiena
  • Japoniška Japoniška

Laura Po

2021 14 gruodžio
Patinka 0
Skaityti daugiau
Komentaras
711 Peržiūros
Dalintis

Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas

  • BBQ
  • Padažai
  • Argentinietiška Argentinietiška

Laura Po

2021 30 birželio
Patinka 0
Skaityti daugiau
Komentaras
1 378 Peržiūros
Dalintis

Čenakai (čenachai)

Paruošimo laikas:70 - 80
  • Karšti patiekalai
  • Kiauliena
  • Kaukazietiška Kaukazietiška
  • Lietuviška Lietuviška
  • Ukrainietiška Ukrainietiška

Laura Po

2021 21 birželio
Patinka 3
Skaityti daugiau
Komentaras
8 760 Peržiūros
Dalintis

KLASIKINIS ČILI TROŠKINYS

Paruošimo laikas:70
  • Jautiena
  • Karšti patiekalai
  • Sriubos
  • Meksikietiška Meksikietiška

Laura Po

2021 17 birželio
Patinka 1
Skaityti daugiau
Komentaras
2 230 Peržiūros
Dalintis

Tailandietiška TOM YUM sriuba

  • Jūros gerybės
  • Karšti patiekalai
  • Sriubos
  • Tailandietiška Tailandietiška

Laura Po

2021 16 birželio
Patinka 5
Skaityti daugiau
Komentaras
4 290 Peržiūros

Reklama*

Populiarios gairės

avieciu ir imbieras avieciu uogiene su imbieru avieciu uogiene su imbieru ir citrina aviečių džemas Krevetės Moliūgai Moliūgų tyrė Paelija Pyragas skani uogienė TOM YUM Uogienės uogienės recetas uogienė su imbieru Virti vištiena Vištienos juostelės Čenakai ŠPARAGAI

Facebook Fanai

Visos teisės saugomos | © 2025