Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais

1 0
Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
Tešlai
1 vnt. Kiaušiniai
0.5 arb.šaukš. Druska
200 g. Kvietiniai miltai
50 g. Sviestas
3 valg. šaukš. Vandens Šaltas
Įdarui
300 g. Vištienos filė Virta
400 g. Pievagrybiai
200 g. Brokoliai
100 g. Svogūnai
Užpilui
1 arb. šaukš. Muskatas
2 vnt. Kiaušiniai
200 ml. Grietinėlė 35%
150 g. Sūris Fermentinis
1 žiup. Druska
Kepimui
Aliejus
Virtuvė:

Ingridientai

  • Tešlai

  • Įdarui

  • Užpilui

  • Kepimui

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniu ir druska. Supilame vandenį, suberiame miltus ir išminkome tešlą. Palaikome šaldytuve 30 min. Tešlą įtiesiame į apvalią kepimo formą. Kraštus užlenkiame, kad įdaras neišbėgtų.

2
Baigta

Vištieną supjaustome kubeliais. Į keptuvę su įkaitintu aliejum dedame smulkintus svogūnus ir kepiname 1-2 minutes. Sudedame supjaustytus grybus, prieskonius ir kepiname 10 min. Tuomet sudedame vištieną ir brokolius. Pakepiname dar 5 min.

3
Baigta

Šį įdarą atvėsiname ir sudedame ant tešlos.

4
Baigta

Išplakame kiaušinius su muskatu ir druska ir įmaišome sutarkuotą sūrį. Užpilą supilame ant vištienos įdaro.

5
Baigta

Orkaitę įkaitiname iki 180°C laipsnių ir kepame 35-40 minučių.

ankstesnis
Tailandietiška TOM YUM sriuba
sekantis
KEPTI ŠPARAGAI SU CITRINA IR KIETUOJU SŪRIU
ankstesnis
Tailandietiška TOM YUM sriuba
sekantis
KEPTI ŠPARAGAI SU CITRINA IR KIETUOJU SŪRIU

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here