Ingridientai
-
1 l Vandensarba 1 l vištienos sultinio
-
1 vnt. Vištienos sultinio kubelisnereikia jei naudosite vištienos sultinį
-
2 vnt. Žalia citrina (laimas)išspauskite sultis
-
3 - 4 skiltelės Česnakassmulkiai supjaustykite arba išspauskite česnakine spaudykle
-
1 vnt Aitrioji paprikėlėarba pagal norimą ašttrumo stiprumą
-
1 a. š. Imbierassutarkuokite su smulkia tarka
-
Citrinžolės stiebasgiežinėliais supjaustyti
-
150 g. Krevetėsbe kiauto
-
30 g. Baltieji grybaigrybus prieš tai išmirkykite vandenyje, kad jie suminkštėtu
-
2 - 4 vnt. Pievagrybiaisupjaustykite griežinėliais arba į 4 dalis
-
1/2 stiklinės Kokosų pienasprieš atidarant pakuotę, ją gerai suplakite
-
1 - 2 v. š. Sojų padažas
-
1 - 2 v. š. Žuvies padažas
-
žiupsnelis Kalendrapagal skonį
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Užvirkite vandenį su vištienos sultinio kubeliu (arba vištienos sultinį ) ir sudėkite griežinėliais supjaustytus citrinžolių stiebus. |
2
Baigta
|
Sultiniui užvirus, sumažinkite kaitrą ir dėkite česnaką, imbierą, aitriąją papriką. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių bei supilkite sojų ir žuvies padažus |
3
Baigta
|
Sudėkite baltuosius grybus, pievagrybius, krevetes ir viską išmaišykite. |
4
Baigta
|
Šiek tiek padidinkite ugnį ir pakaitinkite apie 6-8 minutes. |
5
Baigta
|
Baigus virti, supilkite kokosų pieną, pagardinkite kalendra ir patiekite. SKANAUS ! |