Ingridientai
-
500 g. Sluoksniuota bemielė tešla
-
3 vnt. Obuoliai
-
1 v. š. Cukrus
-
DžemasJūsų megstamas džemas
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Pirmiausia sluoksniuotos tešlos lakštus šiek tiek pabarstykite miltais bei subadykite šakute. |
2
Baigta
|
Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. |
3
Baigta
|
Obuolių skilteles išdėliokite ant tešlos ir pabarstykite cukrumi. |
4
Baigta
|
Dėkite kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite maždaug 20 minučių. |
5
Baigta
|
Iškepusį pyragą dar šiltą patepkite džemu. Skanus tiek šiltas, tiek jau atvėsęs. |