Saldžiarūgštė baltųjų grybų su vištiena ir kiaušiniu sriuba

0 0
Saldžiarūgštė baltųjų grybų su vištiena ir kiaušiniu sriuba

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
300 g. Vištienos filė supjaustykite siauromis neilgomis juostelėmis
2 l. Vištienos sultinys naudokite savo pačių virta arba kubelį
50 g. Baltieji kiniški grybai išbrinkykite karštame vandenyje ir supjaustykite kuo smulkaiu
2 vnt. Kiaušiniai gerai išplakite
100 ml. Ryžių actas
1 a.š. Sezamų aliejus
90 g. Cukrus
1/2 a. š. Malti baltieji pipirai
1/2 a.š. Juodieji pipirai
2 - 3 v. š. Kukurūzų krakmolas
1 a.š. Sezamo sėklos
Laiškinių svogūnų serviravimui
Virtuvė:

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Užvirinkite vištienos sultinį ir sudėkite smulkiai supjaustytus baltuosius grybus.

2
Baigta

Supjaustytas vištienos juosteles apvoliokite kukurūzų krakmole ir sudėkite į sultinį su grybais, gerai išmaišykite.

3
Baigta

Suberkite baltuosius ir juoduosius maltus pipirus, cukrų ir ryžių actą. Pamaišius paragaukite ir įdėkite jei ko trūksta. Virkite 30minučių.

4
Baigta

Suberkite į sriubą sezamo sėklas ir įpilkite sezamo aliejaus.

5
Baigta

Į puodą su sriuba maišant pamažu supilkite kiaušinio plakinį (svarbu lėtai pilti išplaktus kiaušinius ir pastoviai maišyti, kad gautusi juostelės).

6
Baigta

Sriubą supilstykite į lėkštes ir pagardinkite laiškiniu svogūnu. Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Voveraitės su šonine ir šviežiomis bulvėmis
sekantis
Dorado kepta druskoje
ankstesnis
Voveraitės su šonine ir šviežiomis bulvėmis
sekantis
Dorado kepta druskoje

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here