Prancūziškas obuolių pyragas

0 0
Prancūziškas obuolių pyragas

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
Tešla
1 , 5 stiklinės Kvietiniai miltai
2 v. š. Cukrus
1 / 2 a. š. Druska
1/2 stiklinės Nesūdytas sviestas šaltą sviestą supjaustykite gabalėliais
1 vnt. Kiaušinio trynys
Kremas
3 vnt. Kiaušinio trynys
3 - 4 v. š. Cukrus
1 vnt. Kvietiniai miltai
1 v. š. Kukurūzų krakmolas
1 stiklinė Pienas
1 a. š. Vanilės ekstrakto
Obuolių įdaras
3 - 4 vnt. Obuoliai
1 / 2 Cukrus
1 / 2 a. š. Cinamonas
1 v. š. Citrinos sultys
1 v. š. Nesūdytas sviestas
Glazūra
1 / 4 stiklinės Abrikosų uogienė
1 v. š. Citrinos sultys

Ingridientai

  • Tešla

  • Kremas

  • Obuolių įdaras

  • Glazūra

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Pirmiausia pasiruoškime tešlą.

2
Baigta

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir druską.

3
Baigta

Į miltų mišinį sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir pirštais arba mikseriu maišykite kol taps biri masė.

4
Baigta

Į masę įdėkite kiaušinio trynį ir minkykite iki vientisos masės.

5
Baigta

Tešlą suvyniokite į maistinė plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms arba per naktį.

6
Baigta

Kremo gamyba

7
Baigta

Dideliame dubenyje išplakite kiaušinių trynius kartu su cukrumi.

8
Baigta

Plakant mikseriu ar maišant po truputi berkite miltus ir kukurūzų krakmolą. Plakite kol gausite vientisą masę.

9
Baigta

Puode beveik iki virimo įkaitinkite pieną.

10
Baigta

Į atvėsusį pieną lėtai maišant sudėkite kiaušinio trynius ir vanilės ekstraktą ir gautą masę maišant užvirkite ant lengvos ugnies iki kol sutirštės.

11
Baigta

Atvėsinkite tešlos kremą atšaldydami šaldytuve.

12
Baigta

Pasiruoškite pyrago įdarą

13
Baigta

Obuolius nulupkite, išimkite šerdį ir smulkiai supjaustykite skiltelėmis.

14
Baigta

Obuolių skilteles dubenyje sumaišykite su cukrumi ir cinamonu ir apšlakstykite citrinos sultimis.

15
Baigta

Pasiruošimas kepimui

16
Baigta

Iškočiokite tešlą ir sudėkite į pyrago formą, nupjaukite tešlos perteklių.

17
Baigta

Paruoštą kremą paskirstykite ant tešlos apačios.

18
Baigta

Išdėstykite obuolių griežinėlius ant kremo paviršiaus ir paskirstykite nedidelius sviesto gabalėlius.

19
Baigta

Apvyniokite aliuminio folijos juosteles aplink kepimo indo kraštus, kad apsaugotumėte pyrago kraštus nuo apdegimo.

20
Baigta

Įkaitintoje orkaitėje kepkite pyragą apie 40 minučių.

21
Baigta

Nuimkite foliją ir toliau kepkite dar 10 minučių arba tol, kol obuoliai ir pyrago kraštai gražiai apskrus.

22
Baigta

Kol pyragas skrunda pasigaminkite glazūrą.

23
Baigta

Abrikosų uogienę su citrinos sultimis pakaitinkite iki užvirimo ir gautą mišinį nukoškite.

24
Baigta

Ir paskutinis žingsnis - užtepkite abrikosų glazūrą ant obuolių konditeriniu šepetėliu.

25
Baigta

Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Nealkoholinis punšas karštom vasaros dienom
sekantis
Aviečių uogienė su imbierais
ankstesnis
Nealkoholinis punšas karštom vasaros dienom
sekantis
Aviečių uogienė su imbierais

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here