Medaus česnako svieste kepta lašiša

1 0
Medaus česnako svieste kepta lašiša

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
4 vnt. Lašišos gabaliukai be kaulo
2 v. š. Sviestas išlydikite
2 skiltelės Česnakas smulkiai supjaustykite
2 v. š. Medus
20 g. Petražolės susmulkinkite
1/4 a. š. Druska
1/4 a. š. Juodieji pipirai
1 vnt. Citrina supjaustykite pusmėnuliais

Tai geriausias ir paprastai paruošiamas keptos lašišos receptas! Sumaišykite kelis paprastus ingredientus, užpilkite ant lašišos ir kepkite 12-15 minučių. Jei dar niekada nebandėte kepti lašišos - būtinai išbandykite šį receptą !

Ypatumai:
  • Tinka sportuojantiems

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Kepimo skardą išklokite folija arba silikoniniu kilimėliu.
Lašišos filė dėkite odele žemyn ant kepimo skardos.

2
Baigta

Nedideliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, česnaką, medų, petražoles, druską, pipirus.

3
Baigta

Supilkite mišinį ant lašišos filė (nesijaudinkite, kad ant kepimo skardos išsilies padažas).
Ant lašišos ir aplink ją išdėliokite citrinos skilteles.

4
Baigta

Pašaukite į orkaitę ir kepkite 8 minutes.

5
Baigta

Atidarykite orkaitę ir aptepkite lašišą padažu, kuris susikaupė ant padėklo. Kepkite dar 4–7 minutes, kol lašiša suminkštės.

6
Baigta

Patiekite su mėgstamomis bulvėmis ir žaliomis daržovėmis. Skanaus!

Laura Po

ankstesnis
Tobulai švelnus Wagyu filė steikas
sekantis
Vitamino C bombos kokteilis
ankstesnis
Tobulai švelnus Wagyu filė steikas
sekantis
Vitamino C bombos kokteilis

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here