Ingridientai
-
4 vnt. Lašišos gabaliukai be kaulo
-
2 v. š. Sviestasišlydikite
-
2 skiltelės Česnakassmulkiai supjaustykite
-
2 v. š. Medus
-
20 g. Petražolėssusmulkinkite
-
1/4 a. š. Druska
-
1/4 a. š. Juodieji pipirai
-
1 vnt. Citrinasupjaustykite pusmėnuliais
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Kepimo skardą išklokite folija arba silikoniniu kilimėliu. |
2
Baigta
|
Nedideliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, česnaką, medų, petražoles, druską, pipirus. |
3
Baigta
|
Supilkite mišinį ant lašišos filė (nesijaudinkite, kad ant kepimo skardos išsilies padažas). |
4
Baigta
|
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 8 minutes. |
5
Baigta
|
Atidarykite orkaitę ir aptepkite lašišą padažu, kuris susikaupė ant padėklo. Kepkite dar 4–7 minutes, kol lašiša suminkštės. |
6
Baigta
|
Patiekite su mėgstamomis bulvėmis ir žaliomis daržovėmis. Skanaus! |