Ingridientai
-
500 g. Svarainiai
-
50 g. CukrusPagal skonį
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Pirmiausia svarainius supjaustome ketvirčiais, pašaliname sėklas su sėklalizdžiais ir supjaustome skiltelėmis. |
2
Baigta
|
Tada dubenyje skilteles sumaišome su cukrumi ir paliekame per visą naktį. |
3
Baigta
|
Kitos dienos ryte nukošiame susidariusias sultis. Jas galite supilti į iškaitintus stiklainius, laikyti šaltai ir naudoti gaminant kompotus ar kita. |
4
Baigta
|
Tada svarainių skilteles apvoliojame cukruje ir sudedame ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. |
5
Baigta
|
Kepimo skardą įstatome į viršutinę orkaitės lentyną ir džioviname pravėrę orkaitės dureles. Džiovinant nuolatos pavartome skilteles, kad jos nepriliptų prie skardos. Skanaus! |