Ingridientai
-
1 vnt. Arbūzassupjaustykite ketvirčiais trikampiais
-
1 stiklinė Šilauogės
-
100 g. Fetos sūristinka ir ožkos sūris
-
50 g. Mėtos lapeliai
-
4 v. š. Alyvuogių aliejus
-
4 v. š. Balzamiko padažas
-
1 vnt. Žalia citrina (laimas)išspauskite sultis
-
1 a. š. Juodieji pipirai
-
1 a. š. Jūros druska
Recepto atsiradimo istorija
Manau, kad arbūzą galime vadinti „stebuklinguoju”, nes jis turi tiek daug naudos kūnui. Tyrimai parodė,
kad arbūzo valgymas gali padėti valdyti kraujospūdį, prisideda prie smegenų sveikatos, raumenų skausmo,
hidratacijos ir daug daugiau. Tad mėgaukimės šiuo „Arbūzo picos stebuklu” !
Žingsniai
1
Baigta
|
Supjaustykite arbūzą ketvirčiais trikampiais. |
2
Baigta
|
Ant viršaus sutrupinkite fetos ar ožkos sūrį. |
3
Baigta
|
Šviežius mėtų lapelius pabarstykite ant viršaus. |
4
Baigta
|
Užpilkite šviežių žaliųjų citrinų sultis , alyvuogių aliejų, balzamiko padažą. |
5
Baigta
|
Pabarstykite juodųjų pipirų ir jūros druskos. |
6
Baigta
|
Užbarstykite šilauoges. Skanaus ! |