Krevetės su cukinija kreminiame česnakų padaže

0 0
Krevetės su cukinija kreminiame česnakų padaže

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
250 g. Krevetės tinka tiek šviežios, tiek šaldytos
200 g. Cukinija supjaustome griežinėliais
1 v. š. Alyvuogių aliejus
1 v. š. Sviestas
3 - 4 skiltelės Česnakas smulkiai susmulkinkite arba išspaukite česnako spaudykle
1/2 stiklinės Vištienos sultinys arba 1/2 vištienos sultinio kubelio ištirpinkite vandenyje
180 ml. Grietinėlės
20 g. Krapai smulkiai susmulkinkite
20 g. Petražolės smulkiai susmulkinkite
1/2 a. š. Juodieji pipirai

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Įkaitinkite aliejų keptuvėje, suberkite krevetes, pipirus ir kaitinkite ant aukštos temperatūros 1 - 2 minutes kiekviena puse iki kol krevetės įgaus rausva atspalvį. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų krevečių dydžio. Iškeptas krevetes išimkite iš keptuves ir padėkite atskirai į indą.

2
Baigta

Toje pačioje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir sudėkite česnaką. Kepkite maišant maždaug minutę, kol pasklis česnako aromatas.

3
Baigta

Į keptuve su apkeptu česnaku supilkite vištienos sultinį ir užvirkite.Tuomet supilkite grietinėlę ir maišant virkite kol pasidarys vientisa masė.

4
Baigta

Į keptuve su padažu sudėkite plonais griežinėliais supjaustyta cukinija ir krevetes. Keptuve uždenkite dangčiu ir palaikykite ant nedidelės ugnies apie 5 min.

5
Baigta

Patiekite papuošę petražolėmis ir krapais. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Dorado kepta druskoje
sekantis
Veganiška žirnių ir bulvių sriuba
ankstesnis
Dorado kepta druskoje
sekantis
Veganiška žirnių ir bulvių sriuba

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here