Kiaulienos sprandinės šašlykas

0 0
Kiaulienos sprandinės šašlykas

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
1.5 kg Kiaulienos sprandinės
1 pak. Šašlykų prieskoniai
3 vnt. Citrinos
4 vnt. Svogūnai
0.5 l Sūraus mineralinio geriausia Vytauto

Kiaulienos sprandinės šašlykas su citrinomis, svogūnais ir mineraliniu vandeniu.

Paruošimui tikrai nereikia jokių įmantrių ingredientų, o marinavimui reikės vos kelių valandų. 

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Kai sugalvojame šašlyką kepti ekspromtu, o pasiruošimui laiko mažai, tai šis receptas labai praverčia.

Kiaulienos sprandinės šašlykas su citrinomis, svogūnais ir mineraliniu vandeniu.

Paruošimui tikrai nereikia jokių įmantrių ingredientų, o marinavimui reikės vos kelių valandų.

Žingsniai

1
Baigta

Kiaulienos sprandinę supjaustome gabaliukais.

2
Baigta

Nuplauname citrinas, nulupame svogūnus.

3
Baigta

Citrinas supjaustome griežinėliais (su žievele), supjaustome svogūnus.

4
Baigta

Viską suberiame į tą patį dubenį prie mėsos, išminkome rankomis, kad iš citrinų ir svogūnų išsiskirtų sultys.

5
Baigta

Tada suberiame šašlykų prieskonius, supilame mineralinį vandenį.

6
Baigta

Viską išmaišome ir paliekame pasimarinuoti. Šašlyką galima kepti jau vos po kelių valandų, bet galima palikti pastovėti per naktį.

7
Baigta

Pastaba: suvėrus ant iešmų, citrinas ir svogūnus nuimti, nes jie apdega.

Laura Po

ankstesnis
NAMINĖ SŪDYTA LAŠIŠA
sekantis
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai su glazūruotu šokoladu
ankstesnis
NAMINĖ SŪDYTA LAŠIŠA
sekantis
Veganiški saldžiųjų bulvių keksiukai su glazūruotu šokoladu

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here