Ingridientai
-
100 g. Braškės
-
100 g. Šilauogės
-
100 g. Gervuogės
-
4 vnt. Apelsinai
-
1 l. Apelsinų sultys
-
1 l. Arbūzų sultys
-
2 l. Gazuotas mineralinis vanduoReikėtų nesuraus, mažai mineralizuoto.
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Supjaustome apelsinus riekelėmis. |
2
Baigta
|
Sudedame supjaustytus apelsinus bei uogas į plastikinį indą ir įdedame į šaldiklį valandai... |
3
Baigta
|
Atvėsus apelsinams ir uogoms sudedame juos į punšui paruoštą talpyklą, tada pilame apelsinų, arbūzų sultis, supilame gazuotą mineralinį vandenį ir viską išmaišome |
4
Baigta
|
Galiausiai papuošiame mėtų lapais, (mėtų lapus rekomenduojame suploti tarp delnų, kad atsiskleistų aromatas). |