Ingridientai
-
1 kg. Lašišos
-
Marinato mišinys
-
3 v. š. Druska
-
3 v. š. Cukrus
-
1.5 v. š. Juodieji pipirai
-
200 g. Krapai
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Lašišą nuplaukite, nusausinkite, išrinkite, jei yra, kaulus ir nuo odos nuskuskite su peiliu žvynus. |
2
Baigta
|
Inde sumaišykite druską, cukrų ir pipirus. |
3
Baigta
|
Žuvį įdėkite į indą ir apiberkite druskos, cukraus ir pipirų mišiniu. Ant viršaus užberkite supjaustytus krapus. |
4
Baigta
|
Indą uždarykite ir dėkite į šaldytuvą. |
5
Baigta
|
Prieš valgant, krapus nuvalykite. Skanu valgyti net ir vieną, tiesiog apšlakstyta citrinos sultimis. SKANAUS ! |