NAMINĖ SŪDYTA LAŠIŠA

0 0
NAMINĖ SŪDYTA LAŠIŠA

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

1 kg. Lašišos
Marinato mišinys
3 v. š. Druska
3 v. š. Cukrus
1.5 v. š. Juodieji pipirai
200 g. Krapai
Ypatumai:
  • Be glitimo
  • Tinka sportuojantiems
  • Veganiškas

Ingridientai

  • Marinato mišinys

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Lašišą nuplaukite, nusausinkite, išrinkite, jei yra, kaulus ir nuo odos nuskuskite su peiliu žvynus.

2
Baigta

Inde sumaišykite druską, cukrų ir pipirus.

3
Baigta

Žuvį įdėkite į indą ir apiberkite druskos, cukraus ir pipirų mišiniu. Ant viršaus užberkite supjaustytus krapus.

4
Baigta

Indą uždarykite ir dėkite į šaldytuvą.
Palaikius per naktį jau galite valgyti, tačiau jei norite dar sodresnio skonio, lašišą galima laikyti ir ilgiau,
Patarimas, jei laikysite ilgiau, lašišą reikėtų vis palaistyti susidariusiu skysčiu, kartais galima ir apversti kita puse.

5
Baigta

Prieš valgant, krapus nuvalykite. Skanu valgyti net ir vieną, tiesiog apšlakstyta citrinos sultimis. SKANAUS !

Laura Po

ankstesnis
Vištienos šašlykas grietinės ir pomidorų padaže
sekantis
Kiaulienos sprandinės šašlykas
ankstesnis
Vištienos šašlykas grietinės ir pomidorų padaže
sekantis
Kiaulienos sprandinės šašlykas

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here