Ingridientai
-
200 g Jautienos faršo
-
4 vnt. Raudona paprikašvariai nuplaukite, pašalinkite viršūnės ir sėklytes
-
1 vnt. Svogūnassupjaustykite smulkiai
-
2 skiltelės Česnakassmulkiai supjaustykite
-
25g Kietojo sūriosutarkuotkite burokine tarka
-
1 vnt. „Mozzarella“ sūrissupjaustykite nedideliais kubeliais
-
2 v. š. Alyvuogių aliejus
-
250ml pomidorų padažas
-
200 ml Daržovių sultinio
-
20 g. Šviežias bazilikassmulkiai supjaustykite
-
1 a. š. Jūros druska
-
1 a. š. Malti juodieji pipirai
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir švelniai pakepinkite svogūnus, kol suminkštės. |
2
Baigta
|
Į keptuvę su apkeptais svogūnais sudėkite faršą, česnaką, pomidorų padažą, daržovių sultinį, baziliką, druską, pipirus ir užvirkite. Kai užvirs sumažinkite ugnį ir troškinkite 3-4 minutes. |
3
Baigta
|
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, ištepite aliejumi ir išdėliokite per pusę perpjautas paprikas. |
4
Baigta
|
Į kiekvieną pipriką dėkite sluoksnį supjaustytos mocarelos, tada troškinto faršo mišinio sluoksnį ir ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. |
5
Baigta
|
Įdarytas paprikas kepkite orkaitėje 30 minučių. Skanaus ! |