Ingridientai
-
2 stiklinės pomidorų padažas
-
1 stiklinė Vandens
-
1/2 stiklinės Obuolių sidro actas
-
5 v. š. Rudasis cukrus
-
5 v. š. Cukrus
-
1/2 v. š. Malti juodieji pipirai
-
1/2 v. š. Svogūnų milteliai
-
1/2 v. š. Maltos garstyčios
-
1 v. š. Citrinos sultys
-
1 v. š. Vorčesterio padažas
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Vidutinio dydžio puode sumaišykite visus ingredientus. |
2
Baigta
|
Mišiniui leiskite užvirti ir tuomet sumažinkite viryklės temperatūrą. |
3
Baigta
|
Padažą virkite ant silpnos temperatūros dažnai maišydami, neuždengę puodo dangčiu apie 1 valandą 15 minučių. |
4
Baigta
|
BBQ padažas paruoštas. Skanaus ! |