Ingridientai
-
16 vnt. Šparagų
-
4 skiltelės Česnakassmulkiai supjaustykite
-
1 vnt. Citrinosišspaukite sultis
-
100 g. Kietojo sūriosutarkuokite su smulkia tarka
-
Alyvuogių aliejaus
-
Druska
-
Juodieji pipirai
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Nuplaukite šparagus ir nulaužkite nevalgomą, sumedėjusią apatinę dalį. |
2
Baigta
|
Šparagus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos |
3
Baigta
|
Šparagus apšlakstykite alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir išdėliokite keletą šviežių citrinos griežinėlių. |
4
Baigta
|
Skardą su šparagais dėkite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 5-10 minučių. SKANAUS ! |