KEPTI ŠPARAGAI SU CITRINA IR KIETUOJU SŪRIU

0 0
KEPTI ŠPARAGAI SU CITRINA IR KIETUOJU SŪRIU

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
16 vnt. Šparagų
4 skiltelės Česnakas smulkiai supjaustykite
1 vnt. Citrinos išspaukite sultis
100 g. Kietojo sūrio sutarkuokite su smulkia tarka
Alyvuogių aliejaus
Druska
Juodieji pipirai

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Nuplaukite šparagus ir nulaužkite nevalgomą, sumedėjusią apatinę dalį.

2
Baigta

Šparagus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos

3
Baigta

Šparagus apšlakstykite alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir išdėliokite keletą šviežių citrinos griežinėlių.

4
Baigta

Skardą su šparagais dėkite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 5-10 minučių. SKANAUS !

Laura Po

ankstesnis
Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais
sekantis
Trinta moliūgų sriuba
ankstesnis
Vištienos apkepas su grybais ir brokoliais
sekantis
Trinta moliūgų sriuba

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here