Įdaryti portabello grybai

0 0
Įdaryti portabello grybai

Pasidalinkite savo socialiniame tinkle

arba galite tiesiog nukopijuoti ir bendrinti šį URL

Ingridientai

Koreguoti porcijas:
8 vnt. Portabello grybai nuplaukite ir švariai išvalykite grybų kepurėles
1/2 vnrt. Raudona paprika supjaustykite smulkiais kubeliais
50 g. Saliamio dešra supjaustykite smulkiais kubeliais
50 g. Švieži špinatai
80 g. Fermentinis sūris sutarkuokite burokine tarka
2 v. š. pomidorų padažas
1 a. š. Jūros druska
1 a. š. Malti juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus kepimui
Petražolės serviravimui

Nutritional information

Lyg ir pica, ir karšti sumuštiniai, tik pagrindas sveikesnis !

Ingridientai

Recepto atsiradimo istorija

Dalintis

Žingsniai

1
Baigta

Sudėkite portabello grybus ant kepimo popieriaus ištiestos skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

2
Baigta

Tuomet dėkite papriką, saliamio dešrą, po kelis špinatų lapelius, uždėkite po pusę šaukštelio pomidoro padažo ir ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.

3
Baigta

Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol išsilydys sūris. Patiekite ant viršaus pabarstę pjaustytomis petražolėmis. Skanaus !

Laura Po

ankstesnis
Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas
sekantis
Paprikos įdarytos „Mozzarella“ sūriu ir jautiena
ankstesnis
Chimichurri – prieskoninių žolelių padažas
sekantis
Paprikos įdarytos „Mozzarella“ sūriu ir jautiena

Jūsų komentaras

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here