Ingridientai
-
8 vnt. Portabello grybainuplaukite ir švariai išvalykite grybų kepurėles
-
1/2 vnrt. Raudona paprikasupjaustykite smulkiais kubeliais
-
50 g. Saliamio dešrasupjaustykite smulkiais kubeliais
-
50 g. Švieži špinatai
-
80 g. Fermentinis sūrissutarkuokite burokine tarka
-
2 v. š. pomidorų padažas
-
1 a. š. Jūros druska
-
1 a. š. Malti juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejuskepimui
-
Petražolėsserviravimui
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Sudėkite portabello grybus ant kepimo popieriaus ištiestos skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. |
2
Baigta
|
Tuomet dėkite papriką, saliamio dešrą, po kelis špinatų lapelius, uždėkite po pusę šaukštelio pomidoro padažo ir ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. |
3
Baigta
|
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol išsilydys sūris. Patiekite ant viršaus pabarstę pjaustytomis petražolėmis. Skanaus ! |