Ingridientai
-
Daržovės
-
6 vnt. Švieži agurkai
-
4 vnt. Salierų stiebai
-
2 vnt. Paprikosgalite naudoti raudonas arba / ir geltonas kaip mėgstate
-
Petražolėspapuošimui
-
Krapaipapuošimui
-
Padažas
-
100 g. Varškė
-
6 - 7 v. š. Grietinė
-
2 skiltelės Česnakassmulkiai supjaustome arba išspaudžiame su česnakine spaudykle
Recepto atsiradimo istorija
Žingsniai
1
Baigta
|
Daržoves švariai nuplaukite. Morkas nuskuskite. Ir visas daržoves supjaustykite ilgomis pusės centimetro pločio lazdelėmis. |
2
Baigta
|
Sumaišykite kartu varškę, grietinę, ir išspaustą česnaką. |
3
Baigta
|
Daržovių lazdeles valgant dažykite į padažą. SKANAUS ! |