https://virtuvesistorijos.lt
  • Prisijungti
  • Registruotis
  • Virtuvės istorijos
  • Patarimai
  • Kaip pjaustyti avokadą

Kaip pjaustyti avokadą

Paskelbta Bir 23rd, 2021
autorius Laura Po
Kategorija:
  • Patarimai
1 žingsnis
Aštriu peiliu išilgai pjaukite avokadą iki kol grįšite į pradinį įpjovimo tašką. Įsitikinkite, kad perpjovėte per visa avokadą. Sukite dvi avokado puses priešingomis kryptimis, kol jos atsiskirs. Avokado kauliukas liks prie vienos avokado pusės.




2 žingsnis
Norėdami pašalinti kauliuką, atsargiai įsmeikite į jį peilio ašmenis. Kai peilis tvirtai įstrigs kauliuke, pasukite peilį - kauliukas turi likti ant peilio ašmenų.
Būkite atsargūs, nes avokado kauliukas gan slidus.




3 žingsnis
Avokado minkštimą peiliu supjaustykite peiliu, nelieskite odelės. Pjaustykite išilgai, maždaug 0.5 cm pločio.
4 žingsnis
Norėdami pašalinti avokado minkštimo skilteles iš odos, palei odelės kraštą įdėkite valgomąjį šaukštą ir braukite tarp minkštimo ir odelės.
5 žingsnis
Dabar Jūs turite puikių, restorano stiliaus avokado griežinėlių, paruoštų dėti ant sumuštinių, salotų! 

Laura Po

Jūsų komentaras Atšaukti atsakymą

Reklama*

Populiarios gairės

avieciu ir imbieras avieciu uogiene su imbieru avieciu uogiene su imbieru ir citrina aviečių džemas Krevetės Moliūgai Moliūgų tyrė Paelija Pyragas skani uogienė TOM YUM Uogienės uogienės recetas uogienė su imbieru Virti vištiena Vištienos juostelės Čenakai ŠPARAGAI

Facebook Fanai

Visos teisės saugomos | © 2025