Kaip pjaustyti avokadą
1 žingsnis
Aštriu peiliu išilgai pjaukite avokadą iki kol grįšite į pradinį įpjovimo tašką. Įsitikinkite, kad perpjovėte per visa avokadą. Sukite dvi avokado puses priešingomis kryptimis, kol jos atsiskirs. Avokado kauliukas liks prie vienos avokado pusės.
2 žingsnis
Norėdami pašalinti kauliuką, atsargiai įsmeikite į jį peilio ašmenis. Kai peilis tvirtai įstrigs kauliuke, pasukite peilį - kauliukas turi likti ant peilio ašmenų. Būkite atsargūs, nes avokado kauliukas gan slidus.
3 žingsnis Avokado minkštimą peiliu supjaustykite peiliu, nelieskite odelės. Pjaustykite išilgai, maždaug 0.5 cm pločio.
4 žingsnis
Norėdami pašalinti avokado minkštimo skilteles iš odos, palei odelės kraštą įdėkite valgomąjį šaukštą ir braukite tarp minkštimo ir odelės.
5 žingsnis
Dabar Jūs turite puikių, restorano stiliaus avokado griežinėlių, paruoštų dėti ant sumuštinių, salotų!